Salon Prevc

Salon Prevc

»Ko vas Prevc opremi, nočete več zdoma.« – to je slogan, ki potrjuje kakovost podjetja Prevc, ki se ponaša z dvema velikima prodajnima salonoma, kjer lahko izbiramo med pestro ponudbo kuhinj, kuhinjske opreme ter ostalega pohištva. Salon Prevc (tako tisti v Ljubljani kot v Dorfarjah) bo tako poskrbel, da bo opremljanje našega doma potekalo brez večjih težav ter posebnosti.

Salon Prevc je prodajni salon, ki svojim kupcem nudi veliko možnost izbire pri opremljanju doma. Marsikdo pa se v salon Prevc poda zaradi tega, da bi si končno poiskal svojo sanjsko kuhinjo ter jo opremil tako, kot si je vedno želel.

Salon Prevc – »ponudba na ključ«

Bistvena prednost tega pohištvenega salona je, da svojim strankam nudi osebnega svetovalca, ki poskrbi za izmero pohištva ter osebno svetovanje. Svetovalec, ki bo prišel na dom, bo tako do potankosti izmeril vse mere ter nam nato svetoval, kakšno pohištvo bi bilo za nas najboljše in kako bi ga bilo smiselno postaviti v prostor. Takšna pomoč je zagotovo dobrodošla pri opremljanju vsakega doma, še posebej pa pride pomoč izkušenega svetovalca do izraza pri opremljanju kuhinje.

Lastnosti, ki odlikujejo salon Prevc in ga ločijo od ostalih pohištvenih salonov:

  • celostna ponudba pohištva
  • najnižje cene
  • pomoč pri izmeri prostorov
  • strokovno svetovanje pri postavitvi pohištva
  • svetovanje pri izbiri bele tehnike
  • brezplačen prevoz pohištva
  • vnos pohištva v stanovanje in strokovna montaža
  • priklop gospodinjskih aparatov

Vidimo, da se salon Prevc odlikuje po mnogih lastnostih, in ravno te lastnosti ga naredijo unikatnega. Ravno zaradi teh lastnosti je to podjetje tako priljubljeno pri svojih strankah. Vsak izmed nas ima namreč rad strokovno pomoč pri izbiri ter vgradnji pohištva. Na takšen način se lahko hitro izognemo težavam, ki bi lahko nastale zaradi pomanjkanja znanja ter izkušenj.

Salon Prevc – pravi naslov za novo kuhinjo

Ko boste naslednjič iskali idealno kuhinjo, ki bi jo vgradili v vaš dom, se ustavite v prodajnem salonu Prevc. S pomočjo strokovnjakov se boste sprehodili med razstavnimi eksponati, se pogovorili o vaših željah ter skupaj našli tisto rešitev, ki bo za vas in vaš dom najboljša. Če ste do sedaj mislili, da je nakup pohištva težavno opravilo, ki vas bo stalo mnogo živcev, ste se motili. Prijazni in skrbni svetovalci, ki vam jih ponuja salon Prevc, bodo poskrbeli, da bo nakup novega pohištva čudovita izkušnja, ki je ne boste pozabili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *