Kuhinje Salon Prevc

Kuhinje Marles

Ker kuhinje ponovno postajajo prostor druženja in ne več samo prostor, kjer se pripravlja hrana, je za vsako kuhinjo zelo pomembno, da se v njej počutimo prijetno ter dobro. Ni vseeno, katero kuhinjo izberemo in kdo je njen proizvajalec. Kuhinje Marles sodijo v sam vrh kuhinj, tako po kakovosti kot tudi po funkcionalnosti. Pri nakupu kuhinje je zato izbira kuhinje Marles vedno pravilna odločitev.

Kuhinje Marles – prava kuhinja za vsak okus

Če še vedno iščete tisto pravo kuhinjo, potem je dobro, če se podate skozi pestro ponudbo kuhinj Marles. Hitro boste ugotovili, da boste med pestro ponudbo kakovostnih kuhinj zlahka in enostavno našli takšno, ki vam bo ustrezala.

Kuhinje Marles so razdeljene v tri skupine:

  1. Modern
  2. Classic
  3. Rustic

Kuhinje Marles – Modern

Vsak dan je različen in niti dva si nista med sabo enaka. Vsak dan pričnemo z novimi zahtevami ter novimi izzivi, tako v službi kot tudi doma. Nove izzive pa vztrajno iščemo tudi v kuhinji, zato so kuhinje iz skupine Modern kot nalašč za nas. Z drugačnimi postavitvami kuhinjskih elementov, ustvarjalnimi pristopi ter drugimi novimi kombinacijami kuhinje Marles Modern odpirajo vrata prihodnosti in jo vabijo v naš dom. Če iščete kuhinjo, ki ima značaj nove dobe, potem so izdelki iz skupine Modern kot nalašč za vaš dom.

Kuhinje Marles – Classic

Če iščete skladnost z ostalimi prostori, sestavljivost in ustvarjanje kuhinje po meri, kakovost, trdnost ter zanesljivost, potem so vam kuhinje Marles Modern pisane na kožo. Zgoraj naštete lastnosti so tiste lastnosti, ki jih v naši kuhinji iščemo prav vsi. Skupina kuhinj Classic sledi tem lastnostim in poskrbi, da v naš dom vnesemo dobršno mero domačnosti in prijetnosti.

Kuhinje Marles – Rustic

Vir lepote kuhinj iz skupine Rustic je narava. Topel in nežen dotik, mojstrsko oblikovani in elegantno dovršeni detajli ter ostale posebnosti, ki napravijo kuhinjo elegantno in unikatno. Vse to bo poskrbelo, da bodo vaši gostje ob prvem obisku obnemeli in se vprašali, ali je to resnično vaša nova kuhinja.

Kuhinje Marles Rustic so zasnovane s pomočjo najboljših zgledov iz preteklosti ter združene z novejšimi materiali, ki slovijo po svoji kakovosti. Te kuhinje, zasnovane za sedanjost ter prihodnost, pa so izdelane za to, da trajajo in da jih ne bo potrebno menjati vsakih nekaj let.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *