Kuhinje Salon Prevc

Kuhinje Svea

Začetki podjetja Svea segajo v daljno leto 1949, ko je bilo ustanovljeno podjetje Žaga KLO Zagorje. Podjetje je s časom raslo ter pri izdelavi pohištva postajalo vedno bolj izkušeno ter napredno. Tradicija, ki se je z letom ohranjala, nadgrajevale pa so jo mnoge spremembe, je poskrbela, da je pohištvo Svea kmalu postalo cenjeno tako pri nas kot tudi v tujini.

Danes so kuhinje Svea med svojimi kupci poznane kot kuhinje srednjega do visokega cenovnega razreda, ki se odlikujejo po svoji vzdržljivosti ter kakovosti. Kuhinje Svea so namreč kuhinje, ki so pisane na kožo sodobnemu človeku in znajo zadovoljiti vse njegove želje ter potrebe.

Bistvene lastnosti, ki kuhinje Svea ločujejo od ostalih kuhinj, so:

  • vrhunska kvaliteta
  • izjemna funkcionalnost
  • moderen dizajn
  • pomoč pri vgradnji ter servisiranje

Nakup kuhinje Svea

Pred nakupom kuhinje Svea je seveda potrebno poiskati ter izbrati tisto kuhinjo, ki nam ustreza trenutno ter nam bo ustrezala tudi v bodoče. V tej fazi nam lahko pomagajo usposobljeni strokovni svetovalci, ki poznajo vse izdelke podjetja Svea in nam, oboroženi z barvnimi prospekti ter vodiči za načrtovanje, omogočajo najboljšo odločitev pred samim nakupom kuhinje.

Ko se bomo enkrat odločili, katere kuhinje Svea pridejo v ožji izbor, nam bodo svetovalci v drugi fazi našo novo kuhinjo izrisali na računalniku. Z uporabo najnovejših tehnologij bodo strokovnjaki tako izdelali načrt, ki bo realistično prikazal, kako bo izgledala naša nova kuhinja in kakšna bo njena postavitev v prostoru.

Prevoz, dostava ter montaža kuhinje Svea

Ena izmed prednosti kuhinj Svea pa je tudi ta, da je pri nakupu v ceno vključena tudi montaža kuhinje. Sama montaža kuhinje je praviloma končana v enem dnevu, če pa je montaža zahtevnejša, pa bo monter moral opraviti več obiskov, da bo zaključil s svojim delom. V vsakem primeru pa bo montaža prilagojena našemu prostemu času ter razpoložljivosti

Kaj pa cena?

Točna cena kuhinje Svea je seveda odvisna od tega, kakšne so naše zahteve in želje. Prednost kuhinj Svea pa je, da je izjemno široka paleta kuhinjskih programov Svea cenovno zelo prilagodljiva. Med mnogimi izdelki lahko tako brez težav poiščemo tiste, ki so za nas cenovno sprejemljivi in izločimo tiste, ki so za naš žep predragi.

Najbolj popularne kuhinje Svea

Na trgu obstaja mnogo kuhinj podjetja Svea. Kako se torej odločiti za pravi model kuhinje Svea? Obstaja nekaj modelov, ki so med kupci zadnje čase zelo priljubljeni:

  • Lina
  • Tulipana
  • Jasmina
  • Rosa
  • Carissa
  • Severina

To je le nekaj modelov kuhinj Svea, ki jih lahko danes najdemo razstavljene v mnogih pohištvenih salonih. A pri nakupu kuhinje se ne splača ozirati toliko na popularnost same kuhinje. Bolj smiselno je, da v množici izdelkov najdemo tistega, za katerega vemo, da nam bo služil dobro ter dolgo časa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *