Pohištvo

Popestrimo dnevno sobo s primernim ohišjem

Vsaka dnevna soba v hiši ali stanovanju je kraj nenehnega dogajanja. V njej preživljamo kvaliteten čas z družino in prijatelji. Poleg tega pa je to tudi zabaviščni center, saj se pogosta tam nahaja glavni televizor. Tako lahko uživamo v filmih, gledamo tekme ali pa preprosto uživamo v prebiranju dobre knjige. Dejstvo pa je, da bomo potrebovali kvalitetno pohištvo, če bomo želeli dnevno sobo opremiti z zabaviščnim centrom ter funkcionalnimi omaricami. To pa nam omogočajo dnevni regali, ki so odlična rešitev za male in velike prostore. Boljši občutek same sobe pa lahko tudi popestrimo s klubskimi mizicami.

Fleksibilno pohištvo s stilskim izgledom

Središče vsake dnevne sobe je skoraj vedno sedežna garnitura. Enako pomembno pa je pohištvo, kjer se nahaja televizor, slike, ter drugi elementi za okrasitev. Dnevni regali nam olajšajo postavitev zabaviščnega centra in okrasnih elementov. Temu je tako, saj vsebujejo vnaprej izbrane omarice, stojalo za televizor, barve vseh elementov ipd. Tako hitro najdemo najbolj optimalen izgled pohištva, ki nam bo nudil največ udobja in funkcionalnosti. Če pa zraven dodamo klubsko mizico, pa ustvarimo sproščeno okolje, kjer lahko s prijatelji in družino kaj popijemo in pojemo.

Dnevni regali so odlična rešitev za male in velike prostore

Veliko prostora in funkcionalnosti z omarami in policami

Dnevni regali imajo poleg unikatnega stila tudi veliko praktične funkcionalnosti. Tako je večina modelov opremljenih s policami in omarami, kamor lahko pospravimo različne stvari. Poleg tega pa so regali narejeni tako, da ne ustvarijo občutek utesnjenosti v sobi. To pa dosežejo z minimalističnim, vendar modernim izgledom. Seveda je možno izbirati med različnimi stili oblike samega pohištva, kar nam ponudi izredno veliko možnosti opreme naše sobe.

Klubske mizice dodajo prestiž naši dnevni sobi

Res je, da je sedežna garnitura oziroma zofa središče vsake sobe. Klubske mizice pa razširijo in olajšajo druženje ljudi, saj služijo kot površina za odlaganje hrane, pijače ter drugih stvari. Izredno pomembno pa je tudi, da mizica poveže pohištvo v sobi in mu tako doda nekaj prestiža. To pa pomeni, da je to dekorativni, kot tudi funkcionalni element vsake dnevne sobe.

Na spletni strani www.volino.si lahko zasledimo klubske mizice vseh velikosti, oblik ter različnih stilov. Poleg tega pa imamo na sami strani v ponudbi veliko različnega pohištva s katerim si lahko popestrimo vsako sobo v naši hiši ali stanovanju.

Same mizice pa imajo številne pozitivne lastnosti, kot so:

Kvaliteta

Dandanes lahko za malo denarja kupimo kvalitetno klubsko mizico, ki bo vzdržala leta uporabe.

Vzdržljivost

Les, kovina, plastika in drugi moderni materiali naredijo mizice izredno vzdržljive. Seveda pa lahko tudi kupimo izvedbe iz stekla in drugih bolj občutljivih materialov.

Klubske mizice razširijo in olajšajo druženje ljudi

Brezčasna okrasitev prostora

Klubske mizice skoraj nikoli ne zastarajo. So dobesedno brezčasni del pohištva, ki bo izgledal odlično dokler bo v prostoru.

Dnevni regali ustvarjajo občutek urejenosti

Dnevna soba je duša vsakega doma. Neglede kaj v njej počnemo, je dobro, če poskrbimo za udobno počutje vseh prebivalcev. Dnevni regali nam omogočijo, da postavimo vse na svoje mesto. Tako imajo pametni televizor, glasbeni stolp, igralna konzola, knjige in drugi predmeti svoja mesta. S tem pa bomo ohranili urejenost in pretočnost prostora. 

Dandanes ni nič nenavadnega, da imamo poleg televizorja še veliko drugih naprav. Tako morda želimo postaviti zraven blueray predvajalnik, sprejemnik za televizor, igralno konzolo in druge naprave. Dnevni regali pa so narejeni z namenom, da lahko brez težav postavimo vse okoli televizorja. S tem pa se bomo znebili zmede s kabli, kar nam bo olajšalo upravljanje in čiščenje naših naprav.

Klubske mizice skoraj nikoli ne zastarajo

Več možnosti za osvetlitev regalov

Soba opremljena z dnevnimi regali ima veliko bolj učinkovito postavitev luči. Tako lahko pod same police, omarico za televizor, ter stenske omarice namestimo LED ali drugačna svetila. Nekateri modeli pa imajo to funkcijo že vgrajeno ali pa podpirajo namestitev luči naknadno. Primerna osvetlitev je izredno pomembna za varno premikanje po sobi, branje knjige, uživanje v filmu ipd. Poleg tega pa lahko izpostavimo okrasne knjige, krožnike in druge predmete. Tako bomo ustvarili točko v naši sobi, ki bo privabljala poglede vseh gostov. 

Z izbiro klubske mizice pa bomo še povečali prestiž in uporabnost prostora. Prednost je tudi ta, da lahko izbiramo med velikim številom različnih mizi, izmed katerih ima vsaka svoj edinstven izgled, uporabnost ter obliko. Najbolj poznane oblike pa so:

Mizice za shranjevanje

Te so povečini malo večje ter se lahko do neke mere raztegnejo. To nam omogoča, da v njih pospravimo manjše stvari, kot so dokumenti, ključi, copati ipd.

Kavne mizice iz trdega lesa

Te so unikatne oblike in jih lahko postavimo v skoraj vsako dnevno sobo. Namenjene so funkcionalnosti, saj lahko na njih postavimo razno opremo, kot je daljinec za televizor, ključi od avta ipd. So pa tudi prijetne za pitje kave, saj les vzbuja prijeten občutek.

Dizajnerske klubske mizice

Take mizice so predvsem namenjene za dodajanje prestiža. Velikokrat so narejene iz kakovostnih materialov v kombinaciji s steklom. Lahko pa jih uporabljamo v bolj moderno opremljenih dnevnih sobah.