Gostinska oprema
Kuhinjska oprema

Strokovno servisiranje in izvajanje popravil celotne gostinske opreme

To, da imate v svojem gostinskem lokalu visokokakovostno opremo, še ne pomeni, da vas ta ne more pustiti na cedilu. Ravno zato je še toliko pomembneje, da si že pri nakupu ali najemu tovrstnih izdelkov priskrbite hiter, učinkovit pa tudi cenovno dostopen servis gostinske opreme. Z znanjem in kakovostnimi storitvami vam mora ponudnik zagotoviti strokovno servisiranje in izvajanje popravil celotne gastro opreme.

Dejstvo je, da je samo vzdrževana gostinska oprema lahko dovolj učinkovita, posledično pa je tudi zadovoljstvo gostov neprecenljivo. Seveda pa razvoj tehnologije vedno, znova in spet zahteva nova znanja, zato se morajo serviserji ves čas izobraževati ter seznanjati z novostmi. Le na takšen način jim pri rednem servisu ali okvari ne more prav nič presenetiti.

Večji del servisnih primerov gostinske opreme je rešenih že ob prvem obisku

Ne glede na to, ali naročate servis pomivalnih strojev ali katere koli druge nepogrešljive gostinske opreme, je torej ključno to, da se obrnete na dobrega ponudnika. Ta vam namreč zagotovi, da je velik del servisnih primerov rešenih že ob prvem obisku. Odlično usposobljeni servisni tehniki vam nudijo izjemno hitro popravilo vseh strojev. V svojih vozilih imajo praviloma optimiran izbor nadomestnih delov pa  tudi orodje, ki je prilagojeno delovnemu področju.

Gostinska oprema - pomivalni stroj
Serviser gostinske opreme vam nudijo garancijo na izvedeno popravilo

Uveljavljeni serviser gostinske opreme vam prav tako jamči za dobavljivost originalnih nadomestnih delov, ki so še kako zelo pomembni za delovanje stroja.

Prednosti rednih pregledov opreme za gostince

Redni pregledi gostinske opreme, ki se izvajajo pod okriljem strokovno usposobljene ter izkušene ekipe, učinkovito prispevajo k temu, da se izognemo motnjam v delovanju strojev in naprav ter možnim posledicam za naš vsakdanji potek dela.

Posebej izšolani servisni tehniki preverjajo delovanje, stanje pa tudi varnost pralnih, pomivalnih in še drugih strojev. Hitro lahko prepoznajo morebitne napake ter obrabo delov, še preden ti lahko povzročijo kakršno koli okvaro oziroma motnjo. Redno in celovito vzdrževanje in servis gostinske opreme pa seveda prispeva k ohranjanju vrednosti samih strojev in s tem tudi k zavarovanju naše naložbe.

Poglavitne prednosti rednega servisiranja ter vzdrževanja gostinskih strojev

Pri nakupu gostinskega stroja je pametno s ponudnikom podpisati pogodbo o servisiranju. Ta vključuje številne storitve, na primer redno vzdrževanje na pol leta ali pa na eno leto, vse posodobitve, to pomeni aktualizacijo potekov programov. Prav tako tovrstna pogodba vključuje kritje delovnega časa za dodatna dela v teku vzdrževanja, 12-mesečno garancijo za vse nadomestne dele.

Vzdrževanje in servisiranje gostinske opreme tako prinaša številne prednosti. Med poglavitne pa zagotovo sodi tudi izboljšana varnost delovanja ter preprečevanje nepotrebnih popravil.

Gostinska oprema vrhunskih blagovnih znamk

Gostinska oprema
Gostinska oprema prispeva k zadovoljstvu vaših strank

Svoj delovni proces v profesionalni kuhinji lahko izboljšate z izbiro gostinske opreme vrhunskih blagovnih znamk oziroma proizvajalcev. Ob tem pa najprej seveda izberite poslovnega partnerja, ki mu najbolj zaupate. Uveljavljeni ponudniki opreme za gostince vam lahko zagotovijo celovite rešitve na področju tehnološke opreme kuhinj.

V kuhinji vaše restavracije, bara ali hotela mora biti torej nameščena visokokakovostna oprema. Če pa se nahajate na začetku poslovne poti, pa vam mora biti s strani ponudnika zagotovljeno tudi učinkovito projektiranje, montaža, vzdrževanje celotne podpore in ne nazadnje še hitro, strokovno ter učinkovito svetovanje in podpora. Le tako bo vaša gostinska oprema prispevala tudi k najvišjemu zadovoljstvu vaših cenjenih strank.

Ponudnik gostinske opreme z dolgoletno tradicijo

K sreči je dandanes na trgu kar precej odličnih ponudnikov opreme za gostince. Kljub temu pa je treba pri izbiri primernega postaviti stroge kriterije. Medtem ko izbirate ponudnika, vedno preverite, koliko časa je prisoten na trgu. Morda bolj zaupajte podjetjem s tradicijo, na primer tistim, ki so na trgu prisotna že več kot desetletje ali dve.

Izkušena podjetja vam zagotavljajo celovite intuitivne rešitve na področju tehnološke opreme profesionalnih kuhinj. Ukvarjajo se s prodajo, montažo ter servisiranjem gostinskih aparatov. Izbranemu podjetju lahko pišete ali pa zaposlene pokličete po telefonu ter se dogovorite za sestanek. Na njem boste temeljito spoznali, kakšen je proces nakupa gostinske opreme.

Gostinska oprema po vaši izbiri

Na sestanku s proizvajalcem oziroma ponudnikom ali dobaviteljem gostinske opreme boste lahko zaupali vse svoje želje, potrebe in ne nazadnje še svoje finančne okvire. Ob tem vam bo seveda celotna izbrana gostinska oprema na voljo tudi za ogled. Skupaj s strokovnjaki boste našli pot do vaše idealno opremljene profesionalne kuhinje.

Nekateri dobavitelji vam ponujajo tudi leasing poslovni najem gostinske opreme preko določenih podjetij.